Bedrijfscertificering

Petrom certificeringsadvies: Begeleiden van bedrijven bij het behalen van een bedrijfscertificaat.

VCU
Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties

De VCU bedrijfscertificering is gericht op veiligheid en gezondheid van de uitzendkrachten.
De VCU is bedoeld om de gemaakte afspraken over de VG-risico’s bij detachering en de beheersing hiervan aantoonbaar te maken.

Wilt u als bedrijf kunnen aantonen dat u voldoet aan de veiligheidsvoorschriften die noodzakelijk zijn om werk verantwoord en veilig uit te voeren? Dan dient uw bedrijf in het bezit te zijn van de bedrijfscertificering VCA (Veiligheid Checklist Aannemers) en/of de bedrijfscertificering VCU (Veiligheid Checklist Uitzendbranche). Afhankelijk van de bedrijfstak waarin uw bedrijf werkzaamheden uitvoert.

Het VCU certificaat is geldig voor een periode van drie jaar. De verlenging is afhankelijk van positieve resultaten van de audits, die op periodieke basis (minimaal één maal per jaar) worden uitgevoerd.
VCU is niet bedoeld voor bedrijven die zelf opdrachten aannemen. Daarvoor is VCA bedoeld.

Wij begeleiden u van a tot z op eigenwijze en met de certificeringsgarantie bent u altijd verzekerd van het certificaat als eindresultaat!

Let op: U dient in het bezit te zijn van een NEN 4400 certificaat, voordat u VCU gecertificeerd kunt worden.

Hieronder de keuze van onze pakketten

Petrom certificering advies biedt keuze uit drie verschillende vcu pakketten:

* Start: u kiest ervoor om zelf aan de slag te gaan. Onze adviseur biedt uw de complete handboek en voldoende handvatten om zelf uw activiteiten vast te leggen in het handboek.

* Plus: onze adviseur begeleid u richting  het aanpak van het certificeringstraject om naar een succesvolle certificering van uw bedrijf.

* Compleet: het gehele traject wordt door onze adviseur begeleid.

Wilt u meer informatie, of bent u geïnteresseerd in een VCU certificering voor uw bedrijf neem dan nu contact met ons op.

11 + 8 =

Hoofdkantoor

Waalpoint office center
Parmentierplein 13
3088 GN Rotterdam
Havennr. 2300